The Happy Activist is een snel groeiend grassroots podium voor parttime wereldverbeteraars. Samen helpen we duurzame initiatieven aan meer bereik. En de rest van Nederland aan een beter humeur.

Image

Meer dan 75.000 happy activists helpen om onze video’s dagelijks bij 400.000 mensen onder de aandacht. te brengen waardoor we al 350 initiatieven hielpen groeien

WORDT OOK EEN HAPPY ACTIVIST:

STEUN ONS EEN JAARTJE

Met positieve video's helpen we duurzame initiatieven van ons land gratis aan meer bekendheid. Dankzij maandelijkse bijdragen van jullie kunnen we onafhankelijk blijven werken. Help jij ons ook een jaartje? Dat kan al voor een klein bedragje per maand.


DEEL POSITIEVE BERICHTEN

deel onze video's op:meld je aan voor de happy actiemail:


  LAATSTE HAPPY VIDEO'S


  GRATIS ZENDTIJD

  Ben of ken jij een start-up, pop-up, event of ander duurzaam initiatief dat het verdient om bij een groter publiek bekend te worden? Tip ons en wij maken er een happy video over.


  TIP ONS
  Image

  CORPORATE HULP

  Heb jij een bedrijf  en zou je graag met een initiatief samenwerken om zo je maatschappelijke doelen vorm te geven? Laat het ons weten en wij koppelen je aan een initiatief dat perfect bij jullie past.


  MAIL ONS
  Image

  HAPPY JOBS


  Samen met Greenjobs.nl delen we nu elke maand de leukste groene vacatures waar de planeet blij van wordt. En jij dus ook.


  DE HAPPY JOBS VAN DEZE MAAND
  Image

  The Happy Activist is in 2019 opgezet door reclameman Matthijs Jaspers om kleine duurzame initiatieven van ons land net zoveel bereik te geven als grote organisaties met diepe zakken.


  LEES MEER