COLLABS

Samen met het bedrijfsleven kunnen we voor een snellere duurzame verandering zorgen. Daarom ontwikkel ik samenwerkingen tussen initiatieven en bedrijven. Zo krijgen initiatieven meer slagkracht, en zorgen we voor mooie content voor bedrijven.

VIDEO SERIES


Image

Een videoserie over duurzame agrarische initiatieven in ons land. Want er gebeurt gelukkig meer dan boze boeren en omgekeerde vlaggen. Samenwerking met ZLTO

BEKIJK 'T HIER
Image

Een serie video's om wat extra aandacht geven aan de supermooie duurzame initiatieven die op de Floriade 2022 te zien waren. Samenwerking met de Floriade

BEKIJK 'T HIER
Image

Videoserie die laat zien welke duurzame initiatieven jouw geld laat groeien en bloeien. Samenwerking met Triodos Bank

BEKIJK 'T HIER
Image

Serie video's over initiatieven die te zien zijn op Urgenda's platform Samen Sneller Duurzaam. Samenwerking met Urgenda

BEKIJK 'T HIER
Image

Een serie video's over de Duurzame Jonge 100 van 2021. Ik maakte een poppenkast waarin  jongeren hun verhaal konden doen. Samenwerking met Social Enterprise.

BEKIJK 'T HIER
Image

Voor de coalitie voor duurzame landbouw maakte ik een videoserie over hun Groenboerenplan. Omdat ik vind dat iedereen dat plan moet kennen.  

BEKIJK 'T HIER
Image

PRODUCT ONTWIKKELING


Image

Samen met fritz-kola en Statiegeld NL introduceerde ik de DoneerRing in Nederland: een ring rond vuilnisbakken om je statiegeldflesje of -blikje in te zetten

BEKIJK 'T HIER
Image

Samen met kartonproducent Kartent pakten we een kleine dagelijkse plastic ergenis aan. Samen introduceerden we het kartonnen broodclipje in Nederland.

BEKIJK 'T HIER
Image

Met een groep foodmerken en het Amsterdamse initiatief Studiezalen openden we de eerste gratis supermarkt van Nederland waar minima gratis kunnen winkelen.

BEKIJK 'T HIER
Image

CAMPAGNES EN HAPPY CONSULTING

Image

Vanuit mijn communicatie achtergrond help ik merken hun duurzame ambities op de juiste manier over te brengen: laagdrempelig, positief en uitnodigend. Zo kunnen merken hun eigen happy activist naar boven halen. Dat kan leiden tot een merkcampagne, een activatie, een samenwerking met een initiatief of een happy consulting traject.

Op dit moment werk ik samen met Achmea, Marcel's Green Soap, Triodos Bank, het Openlucht Museum, Eosta en Het Goed.

En ook leuk om te weten: het geld wat hiermee binnenkomt gebruik ik om gratis video's over duurzame initiatieven te blijven maken en het Happy Activist platform te runnen.

IETS VOOR JOUW MERK?