Image

STEUN ONS EEN JAARTJE

Met The Happy Activist bouwen we al 3 jaar aan een grassroots podium waar we duurzame en sociale initiatieven gratis aan meer positieve aandacht helpen. Aandacht die ze vaak niet krijgen in de reguliere media. Met de hulp van onze achterban zorgen we dat deze goeie initiatieven de likes, shares en dus de aandacht krijgen die ze verdienen, en helpen we zo mee aan een duurzame verandering van onderop. En omdat we dit gratis doen kunnen we onafhankelijk werken. Zonder verborgen agenda.   

Om The Happy Activist ook dit jaar te laten groeien hebben we jouw steun hard nodig. Met jouw maandelijkse bijdrage kunnen we dagelijks de video's maken en delen die ertoe doen. En helpen we de rest van Nederland aan een beter humeur.

IK STEUN JULLIE EEN JAARTJE


Kies hieronder het bedrag dat je maandelijks kan missen. Jouw gekozen bedrag wordt daarna 12 keer elke maand automatisch afgeschreven. Waarna het vanzelf weer stopt.

Total: € -

MET JOUW BIJDRAGE GAAN WE:


Dagelijks positieve video's maken en delen over duurzame en sociale initiatieven van ons land

Deze initiatieven koppelen aan merken en organisaties uit ons netwerk die ze verder kunnen helpen

Samen met initiatieven campagnes rond actuele thema's opzetten

Maandelijks een happy actiemail aan onze achterban sturen

Jou elk half jaar een halfjaarverslag sturen, waarin we publiceren welke initiatieven we met jouw hulp hebben laten groeien, en welke impact dat heeft gehad.

Image

ALVAST SUPERBEDANKT!