HELP THUISGEKOOKT AAN EEN SPONSOR


voor hun nieuwe campagne met Burendag en de Week tegen Eenzaamheid

Image

Stichting Thuisgekookt koppelt buurtgenoten aan elkaar voor hulp bij de warme maaltijd en gezellig sociaal contact. Juist nu, als gevolg van de coronacrisis, maakt een gevoel van eenzaamheid de dagen voor veel mensen donker en moeilijk. Thuisgekookt probeert er daarom voor te zorgen dat we weer teruggaan naar wat vroeger heel normaal was: buren die zorgen voor elkaar. Zo zorgen ze voor meer verbinding én minder voedselverspilling

Kook Voor Je Buur 10-Daagse


Om nog meer mensen te enthousiasmeren ook eens een maaltijd met een buur te delen organiseren ze in september de Kook Voor Je Buur 10-Daagse. Samen met Burendag en de Week tegen Eenzaamheid willen ze zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met Thuisgekookt en de belangrijke maatschappelijke effecten die het delen van een maaltijd met zich meebrengt: meer inclusiviteit en minder voedselverspilling.

En da's hard nodig, want maar liefst 30% van alle Nederlanders geeft aan zich regelmatig eenzaam te voelen en 7% van alle zelfstandig wonende ouderen is ondervoed. Door tien dagen lang extra veel aandacht te genereren hopen ze de 17.000 thuiskoks die Nederland-breed bij hun aangesloten zijn verder uit te breiden.

Image
Image
Image
Image

Collectieve sponsoring


Om van deze campagne een succes te maken hebben ze de hulp nodig van bedrijven die deze actie willen sponsoren. Partners die op deze manier, in een wereld waarin we vaker verdeeld dan verenigd lijken, bijdragen aan het vergroten van het gevoel van verbinding. Ze doen dit aan de hand van een collectief sponsormodel, waarbij iedere partner hetzelfde inlegt en zo samen de handen inéén slaan om iets goeds te doen voor de samenleving.

Iets voor jouw bedrijf? Voor meer info download deze PDF of neem direct contact op met Stichting Thuisgekookt door te mailen of te bellen met 06 58823659.

Bij voorbaat dank namens alle Happy Activisten van ons land

Image

VERSPREID GOEIE ACTIES WAAR NEDERLAND BLIJ VAN WORDT

DEEL


Deel de goeie acties van ons land viaen meld je aan voor onze happy actiemail:


  HELP


  Sommige initiatieven van ons land zitten te springen om jouw hulp. Soms met centjes, soms met handjes, en soms met een beetje tijd. Bekijk ze hier.


  TIP


  Ben of ken jij een initiatief dat ons land groener en grootser maakt, en dat het verdient om meer aandacht te krijgen? Tip ons hier.


  DONEER


  Dankzij maandelijkse bijdragen van jullie kunnen we groene burgerinitiatieven onafhankelijk én gratis blijven helpen. Help jij ons een jaartje? Dat kan al voor een klein bedragje per maand.