STEUN ONS EEN JAARTJE

En maak iedereen happy

Twee jaar geleden ben ik begonnen met The Happy Activist. Met korte positieve video’s help ik een nieuwe generatie duurzame pop-ups, startups en burgerinitiatieven aan meer bekendheid, en zo aan meer impact. Ik doe dat gratis, omdat veel van die initiatieven het niet superbreed hebben.

En omdat The Happy Activist voor veel subsidie potjes blijkbaar te ingewikkeld is, en ik onze ziel niet wil verkopen aan een groot bedrijf, richt ik me voor ons voortbestaan tot jou. Als jij ons een jaartje financieel steunt maken we samen iedereen happy.

😇 We maken duurzame initiatieven happy, omdat we ze met onze content een groot podium geven waardoor ze meer bekendheid krijgen en daardoor groter worden

😇 We maken Nederland happy, omdat onze video’s anderen inspireren om zelf ook aan de slag te gaan

😇 We maken de planeet happy, omdat we de aarde zo samen een beetje redden van de ondergang

😇 En we maken jou happy, omdat je met je bijdrage lid wordt van de Happy Few, en we je regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen The Happy Activist en je af en toe verrassen met kleine duurzame presentjes.

YEP, IK STEUN JULLIE EEN JAARTJE

Top! Kies hieronder het bedrag dat je maandelijks kan missen, en vul je naam en email in voor de Happy Few mailinglijst. Daarna kom je bij een iDeal betaalpagina van Mollie. Jouw gekozen bedrag wordt daarna 12 keer elke maand automatisch afgeschreven. Waarna het vanzelf weer stopt.


Total: € -

Kan ik ook een eenmalige gift doen?

Zekers! Daar ben ik superblij mee! Stuur me een mailtje en dan stuur ik je de gegevens. Dank bij voorbaat!

Wat ga je doen met mijn bijdrage?

Met jouw bijdrage krijg ik meer tijd om het komende jaar dagelijks video’s blijven maken en periodiek acties op te zetten rondom actuele thema’s. Ook heb ik dankzij jouw bijdrage meer tijd om de vele kansen te pakken om initiatieven aan bedrijven en organisaties in ons netwerk te koppelen. En zo te werken aan een positief en ondernemend platform voor en door duurzame burgers.

Wat krijg ik ervoor terug?

Een onafhankelijk platform zonder corporate of politieke agenda. En daarnaast ga ik je regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen The Happy Activist en geef ik je af en toe een duurzaam presentje. En als jij iets van mij wil, heb je bij deze mijn luisterend oor.

Kan ik tussentijds stoppen met bijdragen?

Zeker! Je kan op elk moment van je lidmaatschap af. Dat kan door in het dashboard van je bank de automatische betaling stop te zetten, of door ons een mailtje te sturen. Dan halen wij je direct van de lijst.

Stel, ik heb een bedrijf en wil je met meer geld steunen?

Dat kan natuurlijk. Heel graag zelfs. Supergraag zelfs!

Stuur een mail en dan bespreken we het hoe en wat.

En als ik nog wat te vragen heb voordat ik ja zeg?

Dan mail je me gewoon even met je vraag.

X