STEUN ONS EEN JAARTJE

En maak iedereen happy

WIJ HAPPY

Omdat we met jouw bijdrage ook komend jaar vrolijke video’s over wereldverbeteraars kunnen blijven maken

WERELDVERBETERAARS HAPPY

Omdat we ze zo een gratis podium geven waardoor ze meer bekendheid krijgen en groter kunnen worden

NEDERLAND HAPPY

Omdat deze wereldverbeteraars andere burgers inspireren om zelf ook aan de slag te gaan

DE PLANEET HAPPY

Omdat we de aarde zo samen een beetje redden van de ondergang

EN JIJ HAPPY

Omdat je met je bijdrage lid wordt van de Happy Few, en we je regelmatig gaan verrassen met kleine cadeautjes en leuke kansen uit ons netwerk en je inhoudelijk betrekken bij de ontwikkeling van The Happy Activist (als je dat leuk vindt).

Bedankt,

Matthijs, Wanda en Danielle

IK STEUN JULLIE EEN JAARTJE

Top! Kies hieronder het bedrag dat je maandelijks kan missen, en vul je naam en email in voor de Happy Few mailinglijst. Daarna kom je bij een iDeal betaalpagina van Mollie. Jouw gekozen bedrag wordt daarna 12 keer elke maand automatisch afgeschreven. Waarna het vanzelf weer stopt.


Total: € -

Kan ik ook een eenmalige gift doen?

Zekers! Daar zijn we superblij mee! Stuur ons een mailtje en dan sturen we je de gegevens. Dank bij voorbaat!

Wat gaan jullie doen met mijn bijdrage?

Met jouw bijdrage krijgen we hopelijk de hele dag de tijd om het komende jaar dagelijks video’s blijven maken, periodiek acties op te zetten rondom actuele thema’s en een aantal nieuwe diensten te ontwikkelen, zoals een agenda voor alle activiteiten en events die door ‘onze’ initiatieven worden georganiseerd. Ook hebben we dankzij jouw bijdrage meer tijd om de vele kansen te pakken om initiatieven aan bedrijven en organisaties in ons netwerk te koppelen. En zo te werken aan een positief en ondernemend platform voor en door duurzame burgers.

Wat krijg ik ervoor terug?

Een onafhankelijk platform zonder corporate of politieke agenda. En daarnaast gaan we je regelmatig verrassen met een speciale podcast, een leuke aanbieding of een uitnodiging voor een tof event. Ook kunnen we je mening vragen over nieuwe plannetjes die we hebben. En als jij iets van ons wil, heb je bij deze ons luisterend oor.

En wat gebeurt er volgend jaar dan?

Het komende jaar gaan we een partnerprogramma opzetten voor bedrijven en organisaties die ons willen steunen en die wij kunnen helpen met het uitbreiden van hun duurzame initiatieven. We verwachten over een jaar groot genoeg te zijn om zo’n partnerprogramma succesvol op te starten, en dus geen donaties meer van jullie nodig te hebben.

Kan ik tussentijds stoppen met bijdragen?

Zeker! Je kan op elk moment van je tientjeslidmaatschap af. Dat kan door in het dashboard van je bank de automatische betaling stop te zetten, of door ons een mailtje te sturen. Dan halen wij je direct van de lijst.

Stel, ik heb een bedrijf en wil jullie met meer geld steunen?

Dat kan natuurlijk. Heel graag zelfs. Supergraag zelfs!

Stuur ons een mail en dan bespreken we het hoe en wat.

En als ik nog wat te vragen heb voordat ik ja zeg?

Dan mail je ons gewoon even met je vraag.

5 van de 500 initiatieven die we dit jaar hebben geholpen:

Noortje Schrauwen
Grondstofjutters

" The Happy Activist heeft heel erg bijgedragen aan de bekendheid van het project. En dat is belangrijk voor ons; omdat we zo veel mogelijk strandbezoekers aan het jutten willen krijgen én bedrijven ons nog beter weten te vinden voor bedrijfsuitjes en partnerschappen.Het helpt ons het idee te verspreiden, we zijn zelfs benaderd door enthousiastelingen die het project graag in het buitenland willen voortzetten!"

Tijmen Sissing
Trashpackers

“De Happy Activist heeft stichting Trashpackers heel happy gemaakt! Ik werd 's ochtends wakker met over de honderd connectieverzoeken op LinkedIn, een filmpje die binnen no-time over de 4.500 likes had en een hele hoop comments met toffe ideeën! De filmpjes van Matthijs zijn fris en to the point en naast dat het mensen happy maakt, worden ze ook écht geactiveerd.”

Everlyn Liu
Straw by Straw

"Door de video van The Happy Activist op Linkedin heb ik in een week tijd enorm veel nieuwe en relevantie connecties leren kennen. Zo is er bijvoorbeeld een mooie samenwerking ontstaan met een nieuwe fulfilment partner, en hebben we die week een piek gezien in de verkoop van onze rietjes en traffic op de website. Ook krijg ik nog regelmatig de opmerking dat men de rietjes herkent van een video van The Happy Activist!"

Daan van Diepen
PTThee

"Nadat The Happy Activist een video over ons heeft gepost, stond ons bedrijf even op zijn kop. Naast de vele bestellingen die binnen kwamen, zijn er veel nieuwe samenwerkingen ontstaan met andere bedrijven, zodat we nu als ptthee als bedrijf een stuk sterker staan. Zonder deze post van The Happy Activist was het eerste jaar van ptthee heel anders verlopen."

Hendrik Hofstra
Sopho Foundation

"Dankzij de aandacht die "The Happy Activist" op zijn LinkedIn schonk aan ons bescheiden initiatief is de kaartverkoop voor ons event in een week tijd exponentieel toegenomen! Dit had mede tot gevolg dat we al onze tickets hebben verkocht en daarmee meer dan 10.000 euro hebben opgehaald voor Stichting Sopho! Dit geld is vervolgens gedoneerd aan de Plastic Soup Foundation. Dit was NOOIT gelukt zonder hen."

{"video_yurl":"false"}
X