SPONSOR
DE VERANDERING
VAN ONDEROP

Help een duurzaam initiatief aan gratis positieve aandacht


De afgelopen drie jaar maakte ik iedere dag een happy video over duurzame burgerinitiatieven. Dat doe ik onder de naam The Happy Activist, want een betere wereld bereik je volgens mij het best met positieve actie.

Inmiddels helpen meer dan 90.000 volgers om deze verhalen te verspreiden. Want dat is het doel: een positief podium bieden aan mensen die goeie dingen doen en hun verhaal bij een groter publiek krijgen.

Zo hielp ik de afgelopen jaren een heleboel duurzame initiatieven om te groeien. Ik reken daar geen geld voor, zodat ook de kleine initiatieven zonder grote beurs de aandacht krijgen die ze verdienen. Maar het platform runnen kost steeds meer tijd, en daarom vraag ik je nu om je hulp.

Door een Happy Activist video te sponsoren help je een duurzaam initiatief via ons podium aan meer bereik. En krijgt The Happy Activist de broodnodige inkomsten om ook komend jaar te groeien. Zodat we samen nog meer mensen in beweging krijgen voor een duurzamer Nederland.

Help je mee? Alvast bedankt!

Matthijs Jaspers, The Happy Activist

SPONSOR EEN HAPPY ACTIVIST VIDEO

Image

Kom ook bij onze vrolijke club van Happy Activists. Met jouw maandelijkse bijdrage van €10,- kunnen wij een happy video over een Nederlands duurzaam initiatief maken.

Daarmee help je dit initiatief aan meer positieve aandacht, jezelf aan een tof Happy Activist speldje en de rest van Nederland aan een beter humeur. 

Help je mee? Klik dan op de button hieronder:


JA, IK SPONSOR EEN HAPPY VIDEO
Image

Elke sponsor ontvangt een tof metalen Happy Activist speldje, zodat je aan iedereen kan laten zien dat je bij de club hoort.

Check wat onze happy video's voor deze duurzame initiatieven hebben gedaan


Image

Auke Bleij
Respyre

Vanmorgen kregen we de aangename verrassing van de post van Matthijs Jaspers van The Happy Activist op LinkedIn. Wat volgde... geweldig! Wat een waanzinnige hoeveelheid positiviteit en enthousiasme over ons en ons product. Honderden particulieren, projectontwikkelaars en (maatschappelijk) ondernemers toonden interesse in Respyre, die binnenkort allemaal beantwoord worden. Het jaar begon ongelooflijk. 

Image

Eva Berends
Koprol in Utrecht

Vorig jaar maakte The Happy Activist een video over onze snoepjes van gered fruit. Wat er daarna gebeurd is, is heel bijzonder. De bestellingen stroomden binnen! Wat begon als een 'schoolproject' liep behoorlijk uit de hand. Daardoor zijn we nu serieus bezig om er een echt merk van te maken.

Image

Daan van Diepen
Wilderland

Nadat The Happy Activist een video over ons had geplaatst, stond ons bedrijf op zijn kop. Naast de vele bestellingen die binnenkwamen, zijn er veel nieuwe samenwerkingen met andere bedrijven ontstaan, zodat we als thee nu als bedrijf nu veel zijn sterker. Zonder dit bericht van The Happy Activist zou Wilderland's eerste jaar heel anders zijn geweest.

Image

Tijmen Sissing
Trashpacker

The Happy Activist heeft Stichting Trashpackers erg blij gemaakt! Ik werd 's ochtends wakker met meer dan honderd verbindingsverzoeken op LinkedIn, een video die in een mum van tijd 8.500 likes had en veel reacties met geweldige ideeën! De video's van Matthijs zijn fris en to the point en naast het gelukkig maken van mensen, zijn ze ook echt geactiveerd.

Image

Everlyn Liu
Straw by Straw

Via de video van The Happy Activist op Linkedin heb ik in een week tijd veel nieuwe en relevante connecties leren kennen. Zo hadden we een geweldige samenwerking met een nieuwe fulfilment partner en zagen we een piek in de verkoop van onze rietjes en verkeer op de website. Ik krijg ook regelmatig de opmerking dat de rietjes herkend worden uit een video van The Happy Activist!

Image

Hendrik Hofstra
Sopho

Dankzij de aandacht die The Happy Activist op zijn LinkedIn gaf aan ons initiatief, steeg de kaartverkoop voor ons evenement exponentieel in een week! Dit betekende ook dat we al onze tickets hebben verkocht en dus meer dan 10.000 euro hebben ingezameld voor de Plastic Soup Foundation. Zonder hen zou dit NOOIT zijn gebeurd.

Wil jij dit soort toffe initiatieven ook het komende jaar aan meer aandacht helpen?


JA, IK SPONSOR EEN HAPPY VIDEO

2020


45.000 

happy volgers via social media


168

Nederlandse initiatieven geholpen


6

duurzame activaties gestart

2021


90.000 

happy volgers via social media


210

Nederlandse initiatieven geholpen


8

duurzame activaties gestart

2022


150.000 

happy volgers via social media


300

Nederlandse initiatieven geholpen


15

duurzame activaties gestart


HELP ONS DIT DOEL TE BEREIKEN