EEN BEETJE TEKST

De wereld verandert: Klimaatverandering en vervuiling vormen een serieuze bedreiging voor ons leven en dat van onze kinderen. Dit besef dringt steeds meer door en zorgt dat mensen er iets aan willen bijdragen om deze uitdagingen aan te pakken. Maar wie, wat en hoe? Moreel leiderschap is een grote uitdaging. Overheid en bedrijfsleven kampen met een gebrek aan vertrouwen, en burgers voelen zich vooral onmachtig: als ik wat doe helpt dat toch niet. Terwijl juist de burgers de sleutel tot verandering in handen hebben. Als burgers anders gaan denken en doen, volgt de politiek en het bedrijfsleven. Om burgers en bedrijven te mobiliseren willen we het gevoel van collectiviteit tastbaar maken door te laten zien welk verschil we samen kunnen maken. En hoe makkelijk en leuk dat kan zijn.

Daarom richten we ons op de vele positieve duurzame burgerinitiatieven van ons land. Daar zit namelijk de energie én de sympathie die de rest van ons massaal kan inspireren om ook in actie te komen.

The Happy Activist is een platform waar we gratis zendtijd bieden aan deze kleine groene initiatieven. Met korte video’s en activaties. Zo zorgen we voor meer bereik. Daarnaast helpen we ze door ze te koppelen aan merken en organisaties uit ons netwerk. Zo helpen we samen deze kleine initiatieven groter te worden.

The Happy Activist is opgericht in 2018 door Matthijs Jaspers

HELP ONS

Volg ons op jouw favoriete social medium en help ons de goeie acties van je medeburgers te verspreiden

X