Deel de happy videoversie van het Groenboerenplan

Vorige week presenteerden meer dan 2500 boeren 10 stappen naar een duurzame boerentoekomst. We hebben happy video’s gemaakt die alle 10 stappen van dit Groenboerenplan op een simpele manier uitleggen. We bieden deze video’s als download aan voor iedereen die ze wil gebruiken om dit duurzame agrarische perspectief op een laagdrempelige manier te verspreiden.

Sponsor een schap bij de liefste supermarkt van Nederland

Stichting Studiezalen en The Happy Activist openen deze herfst FRIS, een winkel vol verse producten van lokale partners waar gezinnen zelf kiezen wat zij nodig hebben. De nieuwe Amsterdamse FRIS Supermarkt laat gezinnen in een financieel kwetsbare situatie gratis winkelen én geeft ze meer kansen in de maatschappij. Help jij FRIS Supermarkt te realiseren? Doe mee aan onze crowdfunding! Sponsor …

Kom van dat gas af met Peter Koelewijn

In samenwerking met Vandebron heeft Peter zijn grote hit herschreven naar Kom van dat gas af om een belangrijke boodschap te delen met Nederland. We moeten met zijn allen minder energie verbruiken om de aarde leefbaarder te houden voor de huidige én komende generaties. 

Check deze blije boeren die vooruitgang oogsten

Word jij ook zo ongelukkig van al die boze boeren die opgehitst door de agro industrie de vooruitgang willen tegenhouden? Check onze serie van blije agrariërs die met boerenslimmigheden laten zien dat je kleinschalig én succesvol kan boeren met veel minder stikstof en een heleboel meer natuur. 

Help Moeder Aarde aan een kruiwagentje

Op 22 april 2022 is Henry Mentink begonnen aan een bijzondere Krui-tocht: een Pelgrimage Voor de Aarde. Henry loopt in 45 dagen met zijn Kruiwagen vol grond naar het UNESCO hoofdkantoor in Parijs om daar op 5 juni 2022 de hele Aarde op de Werelderfgoedlijst te plaatsen.  De kruiwagen heeft een bijzondere lading. Mensen uit meer dan 70 landen stuurden al een buideltje met …