Image

Het nieuwe branded impactplatform met een maandelijks bereik van meer dan 3 miljoen mensen

Image

Impactplatformen BrightVibes en The Happy Activist gaan hun krachten bundelen om duurzame en sociale merken een groter bereik te bieden.

Door het koppelen van onze skills biedt HappyVibes je merk of boodschap een unieke combinatie van campagneontwikkeling, videocontent én een groot bereik.

Zo ontstaat het grootste groene en sociale podium van ons land met een opgeteld maandelijks bereik van meer dan 3 miljoen mensen

 

WAT WE BIEDEN

1. Contentcreatie


We maken één of meerdere video's rondom jouw duurzame of sociale initiatief. We kunnen werken met bestaand videomateriaal, of zelf videoproductie’s opzetten. Met onze gecombineerde ervaring met social content kunnen we helpen om impactvolle video’s te verzinnen, produceren én publiceren. Van je video maken we verschillende formaten en invalshoeken en delen die op de social kanalen van The Happy Activist en Brightvibes. Zo wordt je verhaal op een authentieke, unieke manier in beeld gebracht. Een waardevolle asset die lang ingezet kan worden ook op al je eigen kanalen.

2. Publieksactivaties


We kunnen met onze lange ervaring in campagneontwikkeling helpen bij het opzetten of doorvertalen van een activatiecampagne die we laten starten op onze kanalen.

3. Een groot bereik en engagement


Onze gecombineerde social media kanalen bereiken maandelijks meer dan 3 miljoen mensen met een nadruk op leeftijdsgroep 25-45 met duurzame en sociale interesses. Onze volgers zijn daarnaast bovengemiddeld actief en scoren hoog op engagement.

Rekenvoorbeeld


Videoproductie en post in verschillende formaten op social kanalen BrightVibes

€ 4.500,-

Aanpassen video en post in verschillende formaten op social kanalen The Happy Activist

€ 3.000,-

Totaal

€ 7.500,-

Neem contact op


Wil je meer weten over onze platforms en wat we voor jouw merk of initiatief kunnen betekenen? Neem dan contact op:


Matthijs Jaspers | The Happy Activist


Stuur een mailtje

Michiel de Gooijer | BrightVibes


Stuur een mailtje

Social kanelen The Happy Activist

Social kanelen BrightVibes