Image

De supermarkt voor een frisse start


Een frisse start voor mensen


Zorgeloos gratis winkelen voor kwetsbare gezinnen

Zelf de producten kiezen die jij nodig hebt

Persoonlijke life-coach trajecten en workshops

Voor financiële, persoonlijke en maatschappelijke verbetering

En zo weer waardigheid en zelfvertrouwen teruggeven

Een frisse start voor de wijk


Sociale ontmoetingsplek voor buurtbewoners

Verbetering van de leefbaarheid in de wijk

Netwerkplek in de wijk

Maatschappelijke bijdrage voor de wijk



Een frisse start voor producten


Bestemming voor overtollige dagelijkse boodschappen

Maar ook drogisterij producten en witgoed

Zo geven we spullen een nieuwe impactvolle bestemming

En strijden we tegen voedselverspilling

Check de video hier:

Image
Image
Image
Image

EN NU NOG FRISSE PARTNERS


Voor onze supermarkt zijn we op zoek naar frisse partnerschappen met bedrijven die met ons mee willen denken en duurzaam aan ons kunnen leveren. Denk aan reguliere basisproducten uit de supermarkt, maar ook aan re-branding, test en overtollige producten.

Omdat je als partner van Fris van enorme waarde bent voor de kinderen en hun gezinnen delen we jouw activiteiten via onze social mediakanalen en krijg je regelmatig mooie videocontent.

Welke producten hebben we nodig? Basisproducten die nodig zijn om de zwaarste stress bij de kinderen en hun thuis weg te nemen, zoals;


Groente, fruit, melk, brood & beleg, zodat ze met een volle maag naar school of stage kunnen en een dagelijkse gezonde leefstijl kunnen aannemen

Persoonlijke hygiëne en verzorgingsproducten om schoon en fris de dag aan te gaan. Baby verzorging van luiers tot aan voeding

Schoolspullen; van rugzak, broodtrommel tot een gevuld etui

Consumentenelektronica en witgoed; op afroepbasis energiezuinige apparaten kunnen bieden zoals b.v. wasmachines, kookapparatuur of laptops


Heb jij geen producten te doneren maar wil je wel ons project ondersteunen en een van onze Frisse Partners worden? Dat kan! Ondersteun ons met financiële middelen, je expertise zoals inrichting van de supermarkt of met kennis & netwerk!

MELD JE AAN ALS PARTNER


Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Wil je meer informatie over Supermarkt Fris? Stuur een mailtje naar fris@thehappyactivist.org

  Deel deze pagina: [spbsm-share-buttons]
  Image

  Supermarkt Fris is een initiatief van The Happy Activist en Abdelhamid Idrissi, die met zijn Stichting Studiezalen al jaren lang ervaring heeft met het op het goede spoor zetten van kansarme jongeren en gezinnen. Door zijn projecten en tomeloze energie werd hij in 2019 Amsterdammer van het Jaar.

  "Met Fris proberen we mensen te bereiken die we normaal moeilijk te spreken krijgen. Mensen die het lastig vinden om hulp te vragen. Met de lage drempel van een supermarkt willen we proberen ook die groep structurele hulp te kunnen bieden"

   

   

  Image

  De eerste Fris Supermarkt wordt in maart 2022 geopend aan de Osdorper Ban in Osdorp in Amsterdam. Gezinnen uit het netwerk van Stichting Studiezalen krijgen een uitnodiging om klant te worden, waarna we ook met ze kunnen gaan werken aan een structurele verbetering van hun leven.

  In deze eerste vestiging gaan we proefdraaien zodat we met die kennis meer vestigingen kunnen gaan openen. Dus ook in de rest van Nederland!

  Supermarkt Fris is een initiatief van
  Image
  Image
  Image