Image

OPERATIE GROENE PLAK

Image

HELP OUDE MEDAILLES AAN EEN NIEUW LEVEN


Vorige week kregen we een bericht van Anne Schmidt (op de foto). Zij had 145 oude medailles gevonden op zolder en wilde die graag doneren aan een organisatie om er iets nieuws van te maken. 

Volgens ons zijn er waarschijnlijk veel meer mensen die een stapeltje medailles hebben die ergens liggen weg te stoffen. Daarom zijn we Operatie Groene Plak begonnen. De komende tijd verzamelen we zo veel mogelijk mensen die hun medailles willen weggeven. En zoeken we naar bedrijven en organisaties die een tof idee hebben hoe deze plakken te up- of recyclen.

Dus heb jij oude medailles liggen? Meld ze hieronder aan. En heeft jouw organisatie een briljant idee om deze te hergebruiken? Laat het ons hieronder weten.

Uiteindelijk bepalen we samen welk hergebruik-idee wint


IK MELD MIJN MEDAILLES AAN


Heb jij ook een partij medailles die ligt weg te stoffen? Stuur ons een mailtje met een foto en beschrijving van je medailles, dan zetten wij ze op deze pagina.


STUUR EEN MAILTJE

WIJ HEBBEN EEN HERGEBRUIK-IDEE


Heeft jouw bedrijf of organisatie een briljant idee voor het up- of recyclen van een heleboel medailles en lintjes? Stuur ons een mailtje en wij zetten je naam en idee op deze pagina. 


VERTEL ONS MEER