Help het Hotspot Hutspot Hotel een handje

We dromen al lang van een hotspot hutspot hotel als een oplossing voor de huidige wooncrisis. Als tussenoplossing om dakloosheid te voorkomen, als noodopvang bij woonproblemen. Gasten/toeristen met meer geld betalen indirect voor de gasten die er uit nood verblijven. Heb je weinig of geen geld? Dan help je de boel draaiende te houden. Zoals de nachtportier die daardoor s’avonds niet op straat slaapt. Als zijn dienst er op zit, is er een bed en een douche voor hem. Het hotel wat we nu op het oog hebben om dit te realiseren is een nieuwe accommodatie gelegen in het bruisende centrum van rotterdam. Met 40 nieuwe en moderne maar heel minimaal aangeklede kamers, bieden we gasten een heel basic nachtverblijf in een strak pand. Ons hotel richt zich op een minimalistisch maar kwalitatief verblijf. De kleine kamers hebben een bed, wc , wasbak, douche en airco. Dat is het. Met 25 commerciële kamers en 15 sociale kamers kunnen we kostendekkend straks uit komen. nu alleen nog startkapitaal! Mogen we je hulp?