Image
Image

MEET&GREET DE LEUKSTE DUURZAME INITIATIEVEN

DONDERDAG 4 NOV

VAN 17:00 TOT 22:00

IN DE GROENE AFSLAG

The Happy Activist post dagelijks positieve video’s over de leukste duurzame initiatieven op social media. Zo brengen we deze initiatieven virtueel samen met burgers en bedrijven. En die helpen ze dan om verder te groeien en te zorgen voor duurzame verandering van onderop. Met The Happy Activist Live maken we deze inspirerende ontmoetingen nu ook in real life mogelijk. Want life is altijd leuker.


Ieder initiatief z'n eigen podium

Elk initiatief krijgt in een eigen zaaltje de ruimte om een kort verhaal te doen. Zo houden we het punliek kelien en stimuleren we zo de dialoog. 


Kom bij ons levende netwerk

Behalve luisteren kan je ook helpen. We vragen elk initiatief om een hulpvraag te formuleren zodat je meteen de helpende hand kan bieden


Meet and greet and repeat

Zo ga je geduyreden de avond langs een aantal zaaltjes en krijg je de kans om alle initiatieven persoonlijk te lerenb kennen. En aan het eind van de avond met een goed gevulde happy bag naar huis te gaan

Image

THEMA: GOED ETEN

Het thema van deze eerste Happy Actvist Live avond is goed eten. We nodigen 5 inspirerende initiatieven uit die met een positieve actie of product ons dagelijks eten duurzamer willen maken.
Learn More

PROGRAMMA

PROGRAMMA

MELD JE AAN

PROGRAMMA

Image
Image

The Happy Activist Live wordt georganiseerd in samenwerking met De Groene Afslag, de multifunctionele ontmoetingsplek in Laren waar enthousiasme voor een duurzame toekomst centraal staat.