Image
EEN INITIATIEF VAN
Image
Image
Image

Laat jouw bedrijf zorgen voor meer positieve impact

Image

Met onze content hosting formule helpen we opkomende duurzame initiatieven aan meer impact en helpen we jouw bedrijf aan meer positief bereik

MEER INFORMATIE

Ons land kent duizenden pop-ups, start-ups en initiatieven die van onderop de wereld willen verbeteren. Samen vormen ze de motor van de duurzame verandering. Door hun grassroots benadering worden ze door een grote groep mensen herkenbaar, sympathiek en benaderbaar gevonden. Ze geven mensen de inspiratie om zelf ook wat te gaan doen, en de middelen en mogelijkheden om mee te gaan doen. Ons doel om samen met het bedrijfsleven deze initiatieven van onderop te helpen groeien door ze aan meer bekendheid te helpen. En zo duurzame en sociale verandering in een brede laag van de samenleving te bewerkstelligen.

Content hosting

We geven bedrijven de kans om de duurzame verandering van onderop te versnellen. Met onze content hosting formule kunnen merken en bedrijven de sympathieke initiatieven van ons land helpen groeien, en zelf een zichtbaar onderdeel worden van de positieve verandering.

Hoe het werkt

Samen met jou selecteren we een initiatief dat goed bij de waarden van jouw merk past. Vervolgens bepalen we wat voor soort content je wil hosten. Dat kan een artikel zijn, een enkele video, een videoreeks of zelfs een activatiecampagne. Wanneer jouw bedrijf content gaat hosten, zorgen wij voor de branding, tags, links en naamsvermelding van je bedrijf bij de uitingen. Bij een serie video’s maken we op onze afzonderlijke platformen een overzichtpagina die branding van je bedrijf krijgt en waar we in elke video of artikel naar verwijzen. Zo zorgen we voor traffic naar de gebrande pagina.

Bereik meer dan 3 miljoen mensen per maand

Happy Together is een samenwerking tussen impactplatformen BrightVibes, The Happy Activist en Optimist Media. Samen zetten we onze kanalen in om opkomende positieve initiatieven meer bereik te geven, en zo meer impact te laten maken. Met onze gecombineerde bereikcijfers bereiken we meer dan 3 miljoen mensen per maand

Image

BrightVibes

bereikt 1.8 miljoen mensen per maand

Image

The Happy Activist

bereikt 2.3 miljoen mensen per maand

Image

Optimist Media

bereikt 250.000 mensen per maand

Meer informatie

Ben je benieuwd welk opkomend initiatief goed bij jouw merk past, of ben je zo'n initiatief op zoek naar meer bereik? Laat het ons hieronder weten!


Ik ben een initiatief op zoek naar bereik

    Ik ben een bedrijf en wil graag helpen

      Image