Image

NIEUW: DAGELIJKS DE LEUKSTE GOEIE DOE-DINGEN BIJ JOU IN DE BUURT

Tijdschrift The Optimist en platform The Happy Activist starten binnenkort de DOE Mee Agenda. Een landelijke online agenda met een selectie van de leukste positieve events, popups, cleanups en andere activiteiten op het gebied van duurzaamheid en inclusiviteit. Een soort UIT-agenda voor goeie doe-dingen dus. Dagelijks gaan we per provincie positieve events delen waar je makkelijk aan mee kan doen, en waar ons land weer een stukje beter van wordt. Zo maken we het makkelijk en leuk om af en toe eens wat goeds te doen.

GEZOCHT:

HAPPY HUNTERS

VOOR GOEIE DOE-TIPS UIT JOUW PROVINCIE

Met de DOE Mee Agenda gaan we dagelijks een constante stroom van leuke, bijzondere en slimme events publiceren. Iedereen kan een event aanmelden. Daarnaast gaan we zelf op zoek naar goeie doe-dingen in Nederland. And that's where you come in! Als Happy Hunter ben je onze tipgever in het veld, en hou je je ogen open voor positieve events in jouw provincie, die je wekelijks aan ons doorgeeft. Op deze manier word je een onmisbare schakel in de positieve gedragsverandering in ons land.

WAT WE VRAGEN


 • Wekelijks een paar uurtjes van je tijd om positieve events in jouw provincie te verzamelen 
 • Je commitment om dit een half jaartje te doen (langer mag ook)

WAT WE BIEDEN


 • Vermelding als Happy Hunter op de site
 • Digitaal jaarabonnement op tijdschrift The Optimist 
 • Goedgevulde goodiebag met duurzame producten
 • Maandelijks overleg met de andere Happy Hunters olv. The Happy Activist

JA, IK WORD HAPPY HUNTER VAN MIJN PROVINCIE


Meld je hieronder aan en houd Nederland op de hoogte van de leukste duurzame events in jouw provincie. We nemen dan contact met je op over de bijzonderheden. 


  De DOE Mee agenda is een initiatief van

  Image Image
  Heb je vragen? Stuur ons een mailtje!